28.02.2017  |  Business  |  Branchenyt

Made in Denmark

Indhold fra partner Hvad er dette?

NYT LOGO - MEN SAMME KONCEPT FRA BY BRORSON

DANNEBROG ER NU EN OFFICIEL DEL AF BY BRORSON LOGOET

Made in Denmark er nu endelig blevet en integreret del af by Brorson logoet. Med Dannebrog ønsker vi at synliggøre, at over 80% af vores produkter designes, udvikles og produceres i Danmark.

Vi producerer vores bolig- & designprodukter af naturlige råstoffer med omtanke for miljø og mennesker.

by Brorsons produkter står for: DANSK DESIGN, DANSK PRODUKTION, DANSK HÅNDVÆRK OG DANSK KNOW HOW - Fra første tanke til færdigt produkt.

Made in Denmark og udlandet

Med over 400 by Brorson forhandlere i indtil videre 9 forskellige lande, vil vi gerne være med til at gøre en forskel, og slå et slag for dansk design også i udlandet. På trods af Danmarks beskedne størrelse, er vi jo heldigvis så priviligerede, at Made in Denmark allerede er et kvalitetsstempel.

Så med Made in Denmark i by Brorson logoet, ønsker og håber vi blot, at vi har gjort vores lillebitte del for, at Danmark også i fremtiden, vil blive husket og genkendt for godt design og god kvalitet.

Mange bække små

Så lad os sammen sikre, at Danmark også fremover vil gøre sig bemærket for godt design, håndværk og kvalitet ude i den store verden.

Maria Agervig   /by Brorson

http://www.bybrorson.dk/by-brorson

Telefon: 23240903

Mail: rikke@bybrorson.dk

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere