10.08.2016  |  Business  |  Branchenyt

Lyngby Porcelæn relancerer klassiske vaser i nye udgaver

Nu relancerer Lyngby Porcelæn fire klassiske vaser i nye udgaver, som er tilpasset det moderne hjem.

Lyngby Porcelæn lancerer nu serien Form, som er baseret på en række vaser, man kan finde i virksomhedens katalog fra 1969.

Vaserne var dengang fremstillet i porcelæn og dekoreret med motiver af blomster, dyr og landskaber, skriver Bo Bedre på sin hjemmeside. I kataloget fra 1969 var vaserne kategoriseret efter deres form, hvorfor den nye serie nu går under navnet ’Form’.

Læs også: Lyngby Porcelæn er vores passion

Den nye vaseserie kommer i samme design som tidligere, men i glas i stedet for porcelæn, nye farver samt uden motiver. Serien består af de fire følgende vaser: Form 70, Form 71, Form 130 og Form 140. Samtlige vaser fås i flere størrelser og i moderne farver.

Form 71 er en høj og elegant vase med en bred åbning i toppen. Form 130 er en aflang vase, der snævrer lidt ind foroven og forneden. Form 140 er en mere cirkulært formet vase med en bred åbning i toppen, og Form 70 er en rundere vase med et lille bøj ved den smalle åbning.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere