14.06.2018  |  Interior  |  Brugskunst

Liv i hjemmet med Expressions

Indhold fra partner Hvad er dette?

I august lancerer vi Expressions-serien – vores bud på en moderne babushka.

I august måned er vi på banen med serien Expressions.

Det er et bud på en moderne babushka, der er helt oplagt at sætte i vindueskarmen, som udsmykning i gangen eller på reolen i arbejdsværelset. 

Serien viser mennesketyper, vi alle kender – og giver ethvert hjem et finurligt, legende element.

Det er designer Benjamin Hansen, der står bag idéen. Hans arbejde er netop kendetegnet ved simple, farverige former – og med Expressions leverer han genkendelige og ikoniske eksempler på mennesker, vi møder på vores vej gennem livet.

Det kan være en selv, ens ven eller en nabo. Og når sandheden skal frem, er vi nok en lille bitte smule af dem alle sammen. 

Hver variant af Expressions kommer i en æske med tre størrelser. 

Download pdf med information om de syv EXPRESSIONS.

Mere fra Spring Copenhagen

Spring Copenhagen – New ClassicsSpring Copenhagen er en innovativ designvirksomhed, som har dybe rødder i den skandinaviske designtradition. Vi er passionerede omkring inspirerende ideer, design og godt håndværk.Essensen er udvikling og unikke, ikoniske designs med en original tilgang, æstetik, funktionalitet og de gode historier. Vores navn ‘Spring’ refererer til årstiden hvor…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere