12.02.2021  |  Interior  |  Accessories

Expressions Love spreder kærlighed

Indhold fra partner Hvad er dette?

Expressions Love er en babusjka, der vil pynte i alle hjem.

Er du ramt af Amors pil? Vil du give din udkårne en fin gave, der kan minde ham eller hende om dig?

Så giv denne babusjka til dig selv eller din kære. De fine dukker er en hyldest til kærligheden, der kan ramme os ud af det blå og få os op at svæve på en lyserød sky.

Stil dem på reolen eller på dit skrivebord, og glæd dig over kærligheden, der fylder i dit liv. Eller giv dem som en sød gave til din elskede, så han eller hun kan tænke på dig i løbet af dagen.

Expressions Love er en babusjkadukke med noget på hjerte
Kærligheden kommer i mange former.

Disse små, runde figurer er formet af Benjamin Hansens kærlighed til minimalistisk design, der med velvalgte detaljer og fine farver spreder glæde, hvor end det står.

Expressions Love indgår i Benjamin Hansens Expressions-serie, der genfortolker den klassiske babusjkadukke.

Mere fra Spring Copenhagen

Spring Copenhagen – New ClassicsSpring Copenhagen er en innovativ designvirksomhed, som har dybe rødder i den skandinaviske designtradition. Vi er passionerede omkring inspirerende ideer, design og godt håndværk.Essensen er udvikling og unikke, ikoniske designs med en original tilgang, æstetik, funktionalitet og de gode historier. Vores navn ‘Spring’ refererer til årstiden hvor…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere