01.12.2020  |  Interior  |  Design

Lille radius

Den populære og multifunktionelle møbelserie Radius, som er skabt af designduoen Mot & Bergstrøm for FDB Møbler, udvides nu med et nyt medlem af familien.

Nu lanceres bænken i en mindre udgave, der bevarer det æstetiske udtryk og udvider anvendeligheden yderligere.

Den funktionelle og stilrene nye Radius-bænk er skabt i FSC-certificeret naturfarvet eg, der tilføjer et tidløst og elegant udtryk til hjemmet samt i en sort udgave, som skaber en stilfuld kontrast til den nordiske indretning.

Kun fantasien sætter grænser for, hvordan den mindre Radius-bænk kan bruges - på værelset som en kombination af opbevarings- og siddemøbel, i stuen som tv-møbel eller i entréen som det perfekte møbel til opbevaring. 

Vælg bænken som den er, hvor træets betagende struktur præger overfladen, eller tilføj en lækker hynde i læder eller filt, der sikrer høj komfort og et stilrent udtryk.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere