17.04.2019  |  Dining  |  Food

Lav mad fra hele verden

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hos Le Creuset elsker vi retter, råvarer og smage fra hele verden. Med inspiration fra det pakistanske køkken bliver din mad serveret farverigt og autentisk.

Hos Le Creuset elsker vi retter, råvarer og smage fra hele verden. For at hylde gastronomiens mangfoldighed og diversitet lancerer vi nogle produkter, der kan hjælpe med at forvandle de lokale køkkener til autentiske, farverige og internationale cuisines.

Vi har freestylet med spanske tapastallerkener i fire farver, hentet inspiration fra det pakistanske køkken med en baltigryde i støbejern og endeligt opdaget at englændernes perfekte, pocherede æg kan fremtrylles med en 3-PLY sautépande med pocheringsindsats.

Tapastallerkener, fire farver

Le Creusets tapastallerkener i stentøj er oplagte til servering af forskellige varme og kolde tapas, snacks, dips og andre småretter. De er ideelle til små anretninger som fx fyldte oliven, stegte calamari, chorizo, chilirejer, patatas bravas og bringer samtidigt stil og farve til borddækningen.

De glaserede tapastallerkener har en indvendig sandfarvet glasur, der er nem at rengøre samtidigt med, at den er resistent over for smag, fugt, lugt og farve fra madvarer. Le Creuset stentøj kan anvendes ved temperaturer fra -18° til +260° C og tåler mikrobølgeovn, ovn, fryser samt rengøring i opvaskemaskine. Mål: 0,5 L / 14 cm i diameter.

Vejl. udsalgspris:
149,00 kr.

Baltigryde, Volcanic

Baltigryden stammer fra Baltistan i det nordlige Pakistan. Baltigryden (eller Karahi som den også kaldes) har en stærk lighed med en wok, og den moderne balti er en aromatisk karryret, der er hurtig at lave med friske råvarer. Støbejernet fordeler varmen jævnt og ensartet i gryden, hvilket gør baltigryden ideel til simreretter fx med karry.

Gryden holder sig desuden varm længe efter, der slukkes for blusset, hvilket giver mulighed for energivenlig madlavning og servering af den færdiglavede ret ved bordet. Baltigryden fås i den originale Le Creuset-farve, Volcanic, og kan bruges på alle varmekilder inklusiv induktion og tåler desuden både grill, ovn og rengøring i opvaskemaskine. Mål:  2,7 L / 24 cm.

Vejl. udsalgspris:
1.099,00 kr.

3-PLY sautépande med pocheringsindsats

3-PLY sautépanden med pocheringsindsats består af tre dele: sautépanden, varmebestandigt glaslåg og en non-stick pocheringsindsats med plads til fire æg. Sautépanden kan bruges separat til stegning eller bagning i ovnen. Med det tætsluttende låg på kan du tilberede små portioner og gryderetter endelig kan du med pocheringsindsatsen fremtrylle de lækreste pocherede æg.

Selve 3-PLY sautépanden er opbygget af en tre-lags teknologi: Panden har en aluminiumskerne, der er indkapslet mellem to lag af rustfrit stål, hvilket skaber optimale betingelser for effektiv varmeledning. Panden har desuden brugervenlige detaljer som indvendige kapacitetsmarkeringer og nittede, varmeresistente håndtag. 3-PLY Classic sautépanden tåler opvaskemaskine, alle typer af varmekilder inklusiv induktion og op til 260° C i ovnen. Mål: 1,5 L / 20 cm.

Vejl. udsalgspris:
1.079,00 kr

Du kan se yderligere information om produkterne i billedgalleriet øverst. 

Mere fra Le Creuset

Le Creuset

www.lecreuset.dk

Siden 1925 er generationer blevet inspireret af Le Creusets unikke køkkenudstyr, der er indbegrebet af høj kvalitet og klassisk design. Vores ikoniske støbejernsprodukter fremstilles fortsat på det oprindelige støberi i Frankrig og efter de samme håndværksmæssige traditioner. Et kontinuerligt fokus på innovation har samtidig sikret, at Le Creuset gennem årene har udviklet sig fra alene at producer…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere