03.06.2021  |  Business  |  Branchenyt

Lars Larsen Group overtager Sofacompany

Sofacompany bliver en del af familieejede Lars Larsen Group.

Siden Sofacompany blev grundlagt i Korsør i 2012 af ægteparret Cathrine og Christian Rudolph, har virksomheden år for år øget både omsætning og indtjening, og den kan ikke betegnes som andet end en kæmpe succes.

Nu tager virksomheden det næste store skridt, når familieejede Lars Larsen Group overtager ejerskabet, der siden 2017 har været majoritetsejet af kapitalfonden Procuritas.

”Jeg glæder mig rigtig meget til, at Sofacompany bliver en del af Lars Larsen Group. Det er en virkelig spændende virksomhed, som kan tilføre os rigtig meget”, siger CEO i JYSK, Jan Bøgh, der som en del af overtagelsen bliver formand for bestyrelsen i Sofacompany.

Han understreger samtidig, at Lars Larsen Group med overtagelsen leverer på en vigtig del af strategien.

”Opkøbet tager afsæt i vores strategi om, at vi ønsker at være endnu stærkere digitalt, så vi opnår samme markedsandel på de digitale platforme som med vores fysiske butikker. Her har Sofacompany et stort potentiale. Ikke mindst fordi virksomheden leverede gode resultater allerede inden coronakrisen ramte verden, og onlinesalget af blandt andet møbler blev øget yderligere”, siger Jan Bøgh.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere