02.09.2019  |  Interior  |  Brugskunst

Lad lyset brænde

Indhold fra partner Hvad er dette?

I mødet mellem de bløde linjer i det mundblæste glas og stålets stramme udtryk, er Hoop fyrfadsstagen fra Stelton skabt med godt design for øje.

I mødet mellem de bløde linjer i det mundblæste glas og stålets stramme udtryk, er Hoop fyrfadsstagen fra Stelton skabt med godt design for øje. Det er det dansk-canadiske makkerpar Anne Marie Raaschou-Nielsen og Francis Cayouette, også kendt som Unit 10, der står bag designet.

Formgivningen har resulteret i et moderne udtryk med et strejf af retro. Når lysets flamme danser bag glasset, skabes en rolig og behagelig stemning i rummet, der er perfekt til de hyggelige stunder indendørs på kølige efterårsdage. Fyrfadsstagens todelte design gør, at man let kan udskifte lyset uden at brænde fingrene og sikrer ligeledes, at den er let at rengøre.

Med det klassiske og enkle design passer Hoop ind i næsten enhver boligstil, og står smukt både alene og sat sammen med flere i et tableau.

Hoop fyrfadsstage kan findes i butikker og på nettet fra september 2019.

PRODUKTINFORMATION
Vejl. udsalgspris: DKK 299,95
Mål: Ø 10 x 14 cm
Materiale: Farvet, mundblæst glas og stål
Farve: Sort

Mere fra Stelton A/S

Stelton A/S

https://www.stelton.com

Stelton, grundlagt i 1960, er et innovativt, dansk designhus kendt for sin tidløseskandinaviske designfilosofi. Steltons mange produktlinjer er resultaterne af frugtbaresamarbejder med internationale arkitekter og designere, der flere gange har førttil udmærkelser og designpriser som Red Dot, German Design Award og ID-prisen.Stelton står bag ikoniske designs som Arne Jacobsens Cylinda-line og Erik…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere