04.03.2021  |  Interior  |  Brugskunst

Lad fantasien flyve

Med Boyhoods smukke, håndlavede træfigur, Maverick, mindes eventyret igennem barndommens uskyldige verdensperspektiv. Om dengang man kunne flyve til Afrika, Amerika og Kina på ingen tid igennem et papirfly, eller bruge timer på form, vægt og materiale for at opnå bedst flyveevne.

Maverick er fremstillet i naturskønt egetræ, i et æstetisk og tidløst design. Flyet står altid klar til afgang og fremtvinger gemte minder om dengang kufferten var fuld og fotoalbummet blev proppet af verdenen udenfor.

Maverick er kendetegnet ved sit enkle, legesyge udtryk, og er designet til børn og barnlige sjæle i alle aldre. Det massive papirfly er med sin simple udformning i naturmateriale og sit minimalistiske, nordiske formsprog, et humoristisk indslag i ethvert rum. 

Maverick er skabt i massivt egetræ – enten lyst eller mørkbejdset – hvis naturlige farve smukt tilpasser sig den tidløse nordiske stil, som fremstår elegant alene eller som par i seriens to forskellige størrelser.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere