29.08.2018  |  Interior  |  Tekstiler

Lækkert linned

Lovely Linen lover perfekt krøllet sengetøj.

Lovely Linen har siden 1992 stået for lækkert skandinavisk sengetøj i 100 % hør. Det svenske sengetøjsfirma har en kærlighed til det uperfekte, og som de selv fortæller, så gør det ikke noget, om dit linned er lidt krøllet, så længe det er dejligt at ligge i.

Linned er lavet af 100 % hør, og den vævede udgave er en skandinavisk tradition, der går 1000 år tilbage i tiden, og det har flere egenskaber, der gør det til det perfekte materiale at lave sengetøj ud af. Først og fremmest har det en voldsomt god evne til at absorbere fugt, faktisk op til 50 % bedre end tilfældet er med bomuld, som sengetøj ofte er produceret af.
Udover at producere sengetøj, laver Lovely Linen blandt andet også duge og servietter, såvel som håndklæder, viskestykker, grydelapper, forklæder og kimonoer.


www.lovelylinen.se
 

-SSK

Denne artikel er en del af temaet Formland aug18

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere