23.08.2017  |  Kitchen  |  Udstyr

KUNSTEN AT MIXE COCKTAILS

Indhold fra partner Hvad er dette?

Klassiske drinks eller trendy cocktails – intet overlades til tilfældigheden med Luigi Bormiolis nye barkollektion.

Luigi Bormiolis nye eksklusive kollektion af glas og flasker skaber magi bag baren og får det bedste frem i din drink. Det gælder nemlig om at have udstyret i orden, når den professionelle bartender skal fremtrylle en lækker cocktail – eller hvis du vil blande en forfriskende drink hjemme. Og sidst men ikke mindst skal glasset passe til den drink, du vil servere. Luigi Bormiolis univers af barudstyr giver dig alle muligheder for at mestre kunsten at mixe lækre, elegante cocktails og drinks!

Elixir – perfekt til at mixe  

En fantastisk cocktail er kombinationen af farve, duft, smag og præsentation. Elixir er Luigi Bormiolis nye serie af alsidige og stilfulde stænkflasker, der kan blive uundværligt tilbehør, når du næste gang skal mixe cocktails med et lille dash af ekstra smag og aroma – fx i form af en orangebitter.

Du kan også bruge Elixir, når du skal give saucer og desserter ekstra smag. De tre flasker i serien har skænkeprop, så det er nemt at hælde den helt rigtige mængde i uden at overdosere. Sidst, men ikke mindst, har de et smukt facetteret glas med tekst i tre forskellige designs.

Nye flasker og mixerglas til baren  

En elegant allround flaske til spiritus, juice, eller hvad du nu har lyst til at lave din cocktail af, er en uundværlig del af den professionelle baroplevelse. Det samme gælder et godt mixerglas, der er det ideelle værktøj til at skabe en skøn cocktail. Luigi Bormiolis nye mixerglas er som skabt til opgaven med sit robuste og flotte design, der tåler, at du arbejder med det. Brug det sammen med den nye, elegante serie af Authentica-flasker, der fås med praktiske skænke- eller patentpropper.

Luigi Bormiolis glas er kendt for at være funklende klare, ekstremt stærke og med en perfekt fordeling af smag og aroma. Det italienske glasværk har et meget stort udvalg af glas til baren, så du kan altid finde et glas til din favoritdrink – uanset om du er til trendy, farverige cocktails eller en enkel drink serveret i et traditionelt glas.

Mere fra THUESEN JENSEN AS

THUESEN JENSEN AS

www.tj.dk

THUESEN JENSEN AS er et skandinavisk brandhouse, der råder over 3500 forskellige kvalitetsvarer til køkken og bord. Vores produkter er alle af internationale kendte high-end mærkevarer, hvor design, innovation, trends og funktionalitet er helt i top.   Thuesen Jensen har agentur på nogle af isenkrambranchens stærkeste brands:  Pillivuyt, Kitchen…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere