21.04.2017  |  Business  |  Branchenyt

Kop & Kande Skagen løb med sejren i ”Kop & Kande league”

Indhold fra partner Hvad er dette?

I en periode på 8 uger i efteråret 2016 afviklede Kop & Kande kæden ”Kop & Kande league”, hvor alle butikkerne konkurrerede med hinanden om at ...

I en periode på 8 uger i efteråret 2016 afviklede Kop & Kande kæden ”Kop & Kande league”, hvor alle butikkerne konkurrerede med hinanden om at skabe størst vækst ud fra de enkelte butikkers egne tal og forudsætninger. Der blev konkurreret på livet løs, og der blev skabt en masse aktiviteter i butikkerne til glæde for kunderne. Der blev løbende uddelt præmier – i alt ca. 300 – til de ansatte, og for hver uge blev feltet snævret ind og færre butikker var med i kampen om at vinde hovedpræmien, som var en rejse til Paris for personalet i den vindende butik.

Det blev Kop & Kande Skagen, som løb med sejren, og snart går turen til Paris, hvor der blandt andet er et besøg på Pillivuyt fabrikken på programmet.  Personalet fra butikken skal desuden opleve butikker og alle de store attraktioner i Paris, så de kommer hjem fyldt med gode ideer og inspiration. 

Kop & Kande butikken i Skagen skal naturligvis stadig fungere – og derfor rykker en flok medarbejdere fra Kop & Kandes kædekontor til Skagen og tager plads bag disken. Marketingchef Mette Ekmann fortæller, at der er skaffet nogle ekstraordinære tilbud fra kædens leverandører, så kunderne får en ekstra oplevelse. Der bliver demonstrationer, konkurrencer og happenings. Især glæder kædens personale sig til at få chancen for at komme ud og møde kunderne og høre om, hvordan de oplever Kop & Kande.

Vi rykker ud med et blandet hold af IT-supportere, grafikere, marketingmedarbejdere, indkøbere og såmænd også kædens administrerende direktør, som på skift er på arbejde i butikken, fortæller Mette Ekmann. Kædens personale er på plads i butikken lørdag 23. april. Søndag holder butikken lukket, mens der bl.a. indrettes en ny gastronomiafdeling og mandag er der oprydningssalg, så kunderne kan være heldige og gøre en rigtig god handel. Tirsdag er butikkens sædvanlige stab tilbage, så det bliver hverdag igen. 

Tags: Kop & Kande

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere