15.02.2017  |  Business  |  Branchenyt

Kop & Kande genåbner i Helsingør

Efter at have fået ny ejer er Kop & Kande i Helsingør igen klar til at slå dørene op.

Kop & Kande er klar til at genåbne i den nordsjællandske by Helsingør, skriver sn.dk.

Isenkræmmeren måtte i november sidste år lukke og slukke, men har nu, få måneder senere, fået ny ejer og butikschef i form af Zini Asanovski og Niels Ullerichs.

Begge er erfarne herrer; Zini Asanovski ejer i forvejen 12 Kop & Kande-butikker, mens Niels Ullerichs har været isenkræmmer hele sit liv, blandt andet i Imerco og Bahne. Og de har da også et optimistisk syn på Helsingør-butikkens fremtid:

”Vi er ambitiøse, og det er klart, at vi åbnede ikke, hvis vi ikke troede på, at det bliver en succes. Jeg tør godt love, at vi åbner med et brag”, siger Niels Ullerichs til sn.dk og forstætter:

”Vi kommer til at have en hel ny indretning og de seneste nye varer på hylden. Kunderne vil kunne forvente kompetente og imødekommende medarbejdere, der altid vil står klar til at rådgive”.

Læs også: Kop & Kande i Helsingør lukker

Helsingørs Kop & Kande genåbner i de gamle lokaler på Axeltorv. Åbningsdatoen er endnu ikke fastsat. 

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere