20.06.2018  |  Business  |  Branchenyt

Kop & Kande festival ’18

Indhold fra partner Hvad er dette?

Der var ikke tid til at sove længe søndag 10. juni, hvis man er så heldig at arbejde i Kop & Kande.

Kæden arrangerede nemlig Kop & Kande festival i Messe C, Fredericia, og allerede kl. 9 gik det hele i gang.  Dagen gik med en masse aktivitet, konkurrence, musik, underholdning og lækker mad.

Der var vagter ved indgangen, som checkede at festivalgæsterne bar armbånd og der var streetfood, så ingen manglede noget. Deltagerne blev inddelt i 21 hold og så gik det løs med konkurrencen. Alle roterede til 8 øvelser – og der var mange udfordringer undervejs.

Der blev pyntet kager, der blev blendet supper, der blev pakket ind, der blev bagt pandekager over bål og der blev spillet kæmpevendespil med fokus på isenkram. Der blev også spillet fodbold og ikke mindst mixet cocktails og smagt specialøl. Kreativiteten blev også sat på prøve, da hvert hold skulle male et kunstværk med fortolkning af Kop & Kande logoet. Der blev snakket og kæmpet og grinet på alle hold, og mange fik skabt nye gode kontakter til kolleger fra hele landet.

Alle kom igennem det hele. og alle blev bedømt, så der til sidst kunne kåres et vinderhold. Deltagerne på vinderholdet fik den nye superstærke powerblender fra Bosch med hjem.

Til frokost var streetfood, så uanset om man kan lide Thaimad, foretrækker burger og gourmethotdog eller om man er mere til Paella eller mexicansk så kunne man få det.  Musikeren Michael Hausted skabte dagen igennem festivalstemning og til slut optrådte Jan Hellesøe – kendt fra ”Fucker med din hjerne” – inden festivalgæsterne sagde tak for i dag. En række af kædens leverandører havde bidraget med gaver, så ikke nok med, at alle fik en dag fyldt med oplevelser. De fik også en sæk fyldt med gaver.

Tags: Kop & Kande

Mere fra Kop & Kande

Kop & Kande

www.kop-kande.dk

  • +45 70 606 222
  • Grenåvej 633, 8541 Skødstrup

Kop & Kande er en frivillig kæde, der har været på markedet siden 1984. Der er 96 butikker og kæden er udover det danske marked repræsenteret på Island, Grønland og Færøerne. Find en butik: KLIK HER

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere