05.09.2019  |  Bloom  |  Branchenyt

Kop & Kande bil skaber opmærksomhed

Indhold fra partner Hvad er dette?

Alle kunder, der køber et produkt fra BSH, får chancen for at vinde Kop & Kande bilen i en måned, hvor de kan køre rundt i den lille smarte VW UP, der altid vækker opsigt i gadebilledet.

Bilen har allerede været vidt omkring – bl.a. i Frederikshavn, Ribe, Løkken, Fredericia , hvor heldige vindere har haft fornøjelse af bilen.

Og tilbagemeldingerne fra vinderne har været tydelige, for de har haft det sjovt og fået masser af kommentarer, når de er ude.
Når der er gået et år, og 12 vindere har kørt i bilen, trækkes der lod igen, og den heldige vinder får bilen og kan beholde den.


Konkurrencen om bilen er et samarbejde mellem BSH og Kop & Kande, og aktiviteten har både skabt ekstra salg og masser af hyggelig snak i butikkerne og blandt kunderne.

Tags: Kop & Kande

Mere fra Kop & Kande

Kop & Kande

www.kop-kande.dk

  • +45 70 606 222
  • Grenåvej 633, 8541 Skødstrup

Kop & Kande er en frivillig kæde, der har været på markedet siden 1984. Der er 96 butikker og kæden er udover det danske marked repræsenteret på Island, Grønland og Færøerne. Find en butik: KLIK HER

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere