07.07.2020  |  Dining  |  Table top

Komplethed

Piso kollektionen fra Louise Roe kan nu nydes som komplet sæt.

Louise Roes Piso kollektion er nu tilgængelig som en komplet serie af bordservice, og kommer til at bestå af keramiske tallerkner, kander, kopper og skåle.

Serien produceres i Portugal og laves i en sky-blå og blæksort glasur, der kombinerer japansk inspireret design og holdbarhed. Alle produkterne kommer i forskellige størrelser, der imødekommer behovet for at benytte det i flere situationer. 

Det demokratiske aspekt i kollektionen realiseres gennem de multifunktionelle formål, der findes i hver enkelt genstandPisu koppen kan f.eks. både bruges kaffe eller som en lille serveringsskål.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere