29.04.2021  |  Interior  |  Dekoration

Kolekto forener dansk håndværk med japansk enkelhed

Indhold fra partner Hvad er dette?

En storby har sin helt egen charme og puls, og er man opvokset i den, er kærligheden til byen, dens indbyggere og hele bylivet af den langtidsholdbare slags. Samtidig holder vi også af landliggerlivet og døsige sommerdage i den lune ferietid, hvor luften står stille kun forstyrret af summende insekter, bølgeskvulp og skrigende måger.

Begge stemninger har inspireret grundlæggerne af tegnestuen Kolekto til de skønne grafiske serier af trærelieffer og plakater i Urban Living og Slow. Selv siger de om serierne, "Urban living er vores blik på byen og en kærlighedserklæring til de mennesker, der bruger den og bor i den, mens Slow illustrerer årets bedste sommerdage, hvor tankerne flyder frit, og tiden går i stå"

Begge kunstserier er så grafisk skarpe og enkle i deres udtryk, at de kan indgå smukt i de allerfleste hjem. Urban living-værkerne har netop samme underfundige charme og finurlighed, som gemmer sig overalt i en storby som København.

Tags: Kolekto ApS

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere