25.09.2020  |  Interior  |  Brugskunst

KOLEKTO - bæredygtige samleobjekter

Indhold fra partner Hvad er dette?

Arkitektur ligger de to stiftere af KOLEKTO, arkitekt Eva Wandel og grafisk designer Rikke Nogel stærkt på sinde, så det er ikke så sært, at deres stilsikre kunstserie hovedsageligt er inspireret af netop dette emne. De enkle sort/hvide billeder er markante i deres minimalisme og er lige smukke, hvad enten de indgår i en hel billedvæg, eller der blot hænger et enkelt på væggen.

Med udgangspunkt i danske håndværkstraditioner og med inspiration fra japansk minimalisme har KOLEKTO skabt en række interiørprodukter til leg og dekoration på samme tid, og kunstserien er blot en del af den kreative kollektion. Alt med bæredygtighed for øje.

KOLEKTOs kunstserie består af grafiske motiver med kendte design ikoner og arkitektoniske illustrationer fra Louisiana Kunstmuseum og værkerne fås både som plakater og som håndlavede træsnit, eksklusive prints af blyant på papir tegninger og Limited Edition værker skåret i træ med abstrakte arkitektoniske motiver. 

Om KOLEKTO
KOLEKTO er grundlagt af MAA Arkitekt Eva Wandel og grafisk designer Rikke Nogel i 2018, og har specialiseret sig i unikt, bæredygtigt interiør. Bæredygtighed er et grundelement i designet og KOLEKTOs designs er værker man har lyst til at have stående fremme, som man passer på, og som man tager med sig gennem hele livet, og forhåbentligt lader gå i arv til de næste generationer.

"KOLEKTO betyder samling på espetanto. Samling som en mængde af flere ting  (collection). Samling som et værdsat udpluk (frimærkesamling). Samling som når man sætter ting sammen."

KOLEKTOs produkter skal fortælle en historie og være personlige. Derfor er det muligt at få indgraveret navn og en personlig hilsen på alle vores produkter, så det bliver din KOLEKTO. Derved skaber du minder og historier.

Mere fra Kolekto ApS

Kolekto ApS

www.kolekto.dk

Unikt, bæredygtigt interiør og legetøj til børn og voksne. Håndlavet i Danmark. KOLEKTO er grundlagt af MAA arkitekt Eva Wandel og grafisk designer Rikke Nogel. Vi designer og producerer alle produkter på vores værksted i København. Ideen bag KOLEKTO er at forene leg og arkitektonisk kunst, så det engagerer mennesker på tv…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere