25.08.2017  |  Kitchen  |  Udstyr

KITCHENAID SÆTTER POWER PÅ DIN SUNDHED

Indhold fra partner Hvad er dette?

KitchenAids Power plus blender er markedets mest kraftfulde blender og giver dig utallige muligheder i køkkenet.

KitchenAids Power plus blender giver dig en fantastisk blenderoplevelse ud over det sædvanlige. For udover at være en i særklasse kraftfuld blender, der klarer alle opgaver uden problemer, har den en eksklusiv opvarmningsfunktion, så du både kan blende og opvarme suppe på kun 5 minutter. De forskellige programmer gør det nemt at lave alle dine sunde opskrifter på smoothies, saft og friske supper med den rette konsistens.

Power til alle dine opskrifter

Den kraftfulde Power plus blenderen giver dig frihed til at udfolde alle kulinariske ideer og evner i køkkenet. Den blender selv hårde ingredienser, så du fx kan lave mandelmælk uden problemer. For med en motor på 3,5 hk klarer den nemt at hakke, blende og mose ingredienser som frossen frugt og fiberholdige grøntsager fuldstændigt ensartet og hurtigt.

De asymmetriske knivblade blender fra fire forskellige vinkler og trækker selv de største og hårdeste ingredienser ind i blender-hvirvelstrømmen. 

Test af blenderens faktiske udgangseffekt ved knivbladet med et dynamometer viser, at blenderens kraftige motor og avancerede motorkontrol producerer mere effekt end de førende konkurrenter.

Intelligent blenderteknologi

Power plus blenderen er mere end rå kræfter og klassisk KitchenAid Artisan-design. De fire forudindstillede Adapti-Blend™-programmer til smoothies, juice, supper og selvrensningscyklus sparer dig en masse tid, mens de 11 variable hastigheder og Pulse-funktion giver dig alle muligheder for at tilberede på mange forskellige måder.

Power plus blenderens unikke suppe-funktion gør det muligt at blende og opvarme suppe på kun 5 minutter, hvorefter den kan holde sig varm i det dobbelt-væggede termoglas i lang tid. 

KitchenAid Power plus blender fås i rustik sort, medallion silver og rød metallic. 

Mere fra THUESEN JENSEN AS

THUESEN JENSEN AS

www.tj.dk

THUESEN JENSEN AS er et skandinavisk brandhouse, der råder over 3500 forskellige kvalitetsvarer til køkken og bord. Vores produkter er alle af internationale kendte high-end mærkevarer, hvor design, innovation, trends og funktionalitet er helt i top.   Thuesen Jensen har agentur på nogle af isenkrambranchens stærkeste brands:  Pillivuyt, Kitchen…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere