16.06.2017  |  Kitchen  |  Udstyr

KITCHENAID MINI-STANDMIXER TIL DET MINDRE KØKKEN

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den ikoniske Artisan KitchenAid standmixer kommer nu i en mindre og lettere, men lige så kraftfuld udgave af den klassiske standmixer.

Den ny mini-standmixer har en perfekt størrelse til det mindre køkken, den lille familie eller singlen. Den kan blive din ultimative køkkenhjælper, når du nemt og hurtigt skal bage eller tilberede en middag – også selvom dit køkken måske ikke er blandt de største.

Mini-standmixeren er tilpas kompakt i størrelsen: 20 % mindre og 25 % lettere end den klassiske 4,8 liter standmixer med vippehoved, men til gengæld med lige så mange muskler. Den har desuden det samme tidløse, elegante og afrundede KitchenAid-design og en konstruktion helt i metal med en førsteklasses finish. Solid, robust og pålidelig til mange års brug.

Tilpas størrelse og lækre farver 

Den ny mini-mixer fås i seks nye lækre nuancer, der er inspireret af de nyeste farvetendenser inden for fashion og boligindretning, og som gør denne køkkenmaskine til et stilikon i køkkenet.

Udstyret med et fladt piskeris, ballonpiskeris og dejkrog kan du lave mange forskellige slags brød, rugbrød og kager. På trods af skålens mindre størrelse på 3,3 liter leverer Mini-standmixeren lige så stor ydelse som den originale standmixer. Så uanset om du skal lave mad til dig selv eller sammen med venner, bage en kage til familien eller tilberede et sundt mellemmåltid, så har Mini-standmixeren den rette størrelse og kraft til at klare opgaven.

 

Mere end en røremaskine

Mini-standmixeren er det ultimative køkkenværktøj til alle dine kulinariske oplevelser. Fra bagværk til middagsretter, så kan det blive din foretrukne køkkenhjælp til alle retter. Du kan samtidig bruge et stort udvalg af klassisk ekstratilbehør til standmixeren, som giver dig utallige muligheder for madlavning på et nyt niveau. Alt du skal gøre er at tilslutte det til Mini’ens multikoblingsled – og så er du klar til at lave frisk pasta, friskpresset juice, sund råkost eller hvad du nu har lyst til.

Mere fra THUESEN JENSEN AS

THUESEN JENSEN AS

www.tj.dk

THUESEN JENSEN AS er et skandinavisk brandhouse, der råder over 3500 forskellige kvalitetsvarer til køkken og bord. Vores produkter er alle af internationale kendte high-end mærkevarer, hvor design, innovation, trends og funktionalitet er helt i top.   Thuesen Jensen har agentur på nogle af isenkrambranchens stærkeste brands:  Pillivuyt, Kitchen…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere