15.03.2019  |  Kitchen  |  Udstyr

Kickstart din dag med ny blender fra KitchenAid

Indhold fra partner Hvad er dette?

KitchenAids nye power blender følger dig hele dagen – fra den lækre smoothie først på dagen til den varme middagsmad. Den giver dig masser af muligheder for lave alle dine sunde opskrifter nemt og hurtigt.

KitchenAids power blender HP (High Performance) er den perfekte køkkenhjælp til dig, der ønsker fuld frihed til at udfolde din inspiration og kulinariske evner i køkkenet. Den kraftfulde blender klarer alle opgaver, du kaster i den med et blændende resultat, hvor alle de gode og friske næringsstoffer bevares uden spild. 

Blender til alle dine behov

Med en særdeles kraftig intelli-speed motor på 3 HK er du sikret fuld kontrol og stabilitet i din madlavning, så du aldrig behøver at gå på kompromis med kvaliteten.

Uanset om du blender, hakker eller moser hårde ingredienser som nødder, is eller de sprødeste grøntsager og den friskeste frugt, så klarer blenderen opgaven. Og ved at kombinere en kraftig motor, et tykt optimeret knivbladdesign og en innovativ indre blenderkande har du en blender ud over det sædvanlige.

Blenderens ni forskellige indstillinger og pulsfunktion sikrer, at du kan lave lige hvad du har lyst til – lige fra at blande saucer og vinaigrettes til dip og pesto til hele nødder og grønne urter. Blenderkanden på 1,65 liter sørger for, at du har plads nok til selv de helt store middagsselskaber, når du skal sammensætte et lækkert festmåltid.  

Innovativ power blender-teknologi  

Blenderen er skabt i klassisk KitchenAid Artisan-design i formstøbt metal i højeste kvalitet. Den patenterede 4D-kniv med asymmetriske knivblade blender fra fire forskellige vinkler og trækker selv de største og hårdeste ingredienser ind i blender-hvirvelstrømmen.

Det er derfor ikke så underligt, at KitchenAid giver hele 10 års garanti på blenderen. Vær klar til at blive inspireret til at opdage nye smage og teksturer med KitchenAids high performance power blender! 

Power blender HP – kort fortalt

  • Kraftfuld motor på 3 HK
  • 1800 w
  • Asymmetriske knivblade i rustfrit stål  
  • 1,65 liter BPA-fri kande
  • Blenderkande, låg og aftagelig fatning tåler opvaskemaskine
  • Formstøbt metalbase
  • 10 års garanti

Kontakt:

Flere oplysninger Tj.dk  

Kundeservice@tj.dk eller tlf. 36 13 09 20 

Pressekontakt: Rune Silberg, rs@tj.dk

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere