05.03.2018  |  Interior  |  Brugskunst

Kagebord = kagefest!

Kähler fortsætter med Hammershøi succesen og introducerer dette forår nye produkter til at kreere det perfekte kagebord.

Det nye kaffe- og kagestel fra Hammershøi er som resten af serien designet af Hans-Christian Bauer og falder godt i tråd med den danske tradition om et veldækket og indbydende kagebord.

Serien er formgivet i materialer som porcelæn og rustfrit stål og består bl.a. af en étagére, kagegaffel og kagespade, opsats, kagefad, samt en espresso- og termokop, der alle har de ikoniske, underspillede riller, der matcher resten af Hammershøi-stellet.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

www.kahlerdesign.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere