17.08.2017  |  Kitchen  |  Udstyr

KAFFEBRYGNING TIL ENHVER SMAG MED KITCHENAID

Indhold fra partner Hvad er dette?

KitchenAids store kollektion af kaffebryggere og -tilbehør er skabt med teknologi og eksklusivt design. På Formland kan du opleve alle nyhederne.

Når det kommer til kaffe, har alle deres egne præferencer for den perfekte kop. For udover valg af bønner og ristning har selve bryggemetoden stor betydning for smag, fylde og intensitet. KitchenAid er dedikeret til kunsten at lave en god kop kaffe – og uanset om du er til klassisk pour over-kaffe, spektakulær kolbekaffe med vakuum eller en iskold cold brew – så kan du finde en Kit-chenAid kaffebrygger, der passer til dig og din foretrukne bønner.

KitchenAid har rejst verden rundt med de bedste baristaer for at sikre, at vores kaffe-kollektion gør det muligt for dig at brygge autentisk café-kaffe hjemme. Gå på opdagelse i KitchenAids kaffeunivers!

Traditionelle kaffemaskiner: One touch og pour over
KitchenAids one touch-kaffemaskinen er for dig, der ønsker en kaffemaskine i tidløs KitchenAid-de-sign med enkel valg af bl.a. bryggestyrke og 24-timers programmering. Dermed kan det ikke blive nemmere at brygge din kaffe, præcis som du ønsker den.

Pour over-kaffemaskinen kombinerer det bedste fra manuel pour over-kaffebrygning med avanceret teknologi i én smart maskine. Det præcist opvarmede vand ”pulserer” ned over de malede bønner, som absorberer vandet og frigiver kulsyre, hvilket giver en lækker, fyldig smag.

Spektakulær eller kold kaffebrygning
KitchenAids Artisan kolbekaffemaskine giver dig den ultimative kaffeoplevelse til alle sanser. Den fascinerende vakuum-bryggemetode giver en intens smag af dine foretrukne bønner, fordi kaffens delikate aromaer på intet tidspunkt forsvinder under brygningen.
Koldbrygget kaffe er en af tidens største kaffetrends, og nu kan du nemt lave det der-hjemme med KitchenAids Cold Brewer. Kaffen bliver lavet med koldt vand og skal trække i køleska-bet i mellem 12-24 timer – men så har du også en fyldig, rig og blød koldbrygget kaffe, der hverken er syrlig eller bitter, men med masser af aroma.

Ægte espresso fra KitchenAid
KitchenAids klassiske Artisan espressomaskine giver dig en perfekte kop espresso med to uaf-hængige bryggekedler, der giver optimal ydelse uden forsinkelse mellem brygning og skumning. Espressokedlen leverer en konstant temperatur til den optimale italienske espresso med crema, mens dampkedlen leverer damp med en ensartet temperatur for optimal skumning af mælk til cappuccino.

Artisan kaffekværn og -vægt
Friskmalede bønner er altafgørende for en god kop kaffe. KitchenAids kværn i Artisan-design har 15 malingsgrader, der maler dine bønner ensartet – præcis som du ønsker – fra fin espresso til groftma-let stempelkaffe. Kværnen arbejder med et særligt lavt omdrejningstal, der giver minimal friktions-varme, så kaffens smag og kvalitet bevares.
Brug KitchenAids kaffevægt sammen med kværnen, så du altid bruger den eksakte mængde bønner.

Coffee-to-go kaffemaskine med termokrus
Din helt egen kaffebrygge med termokrus, som er lige til at tage med dig, når kaffen er færdig, fx på vej til job. Den har en praktisk udtagelig vandtank og et genanvendeligt filter, du kan bruge igen og igen. To-go kaffemaskinen har optimeret filterbrygningsteknologi med elektronisk tempera-turstyring, som giver varmt vand med en ensartet temperatur til ekstraktion og kraftig kaffe.

Artisan stempelkande
KitchenAids elegante stempelkande er skabt til dig, der er passionerede omkring god kaffe på helt enkel vis – men med integreret vægt og timer, så du hele tiden har kontrol over kaffebrygningen og dermed kan skabe en fyldig kaffesmag med et perfekt forhold mellem kaffe, vand og brygge-tid.

Ny ”precision kettle” i 2018
Til næste år kommer KitchenAids nyeste kaffebrygger til alle baristaer: En præcisionskedel med sva-nehals, der giver dig fuld hældekontrol med 3 indstillinger og temperaturvalg. Resultatet er en fan-tastisk fyldig og aromatisk kaffe.

Kom og oplev alle nyhederne på Thuesen Jensen AS stand G5840

eller på Tj.dk 

Mere fra Thuesen Jensen A/S

Thuesen Jensen A/S

www.tj.dk

THUESEN JENSEN AS er et skandinavisk brandhouse, der råder over 3500 forskellige kvalitetsvarer til køkken og bord.Vores produkter er alle af internationale kendte high-end mærkevarer, hvor design, innovation, trends og funktionalitet er helt i top. Thuesen Jensen har agentur på nogle af isenkrambranchens stærkeste brands: Pillivuyt, KitchenAid, Gense, Luigi Bormioli, Rösle, Wesco, Magim…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere