21.08.2017  |  Kitchen  |  Udstyr

Kaffe og te

Indhold fra partner Hvad er dette?

Godt nyt til kaffe- og tenydere

Hos Le Creuset elsker vi en god, stor kop kaffe eller te, og vi vil gerne hjælpe til med at gøre den lille pause på jobbet eller derhjemme hyggelig. Kaffe og te smager bare bedre, hvis øjeblikket kan nydes i ro og mag - omend det bare er for en lille stund.

Nyheder til hyggestunden

Stempelkande
Nyd kaffen med Le Creusets stempelkande med metalpresser. Den direkte kontakt mellem det varme vand og bønnerne giver en stærk og intens smag. Tilgængelig i fire farver. Kapacitet: 0,8 l.
Priser: 499,95 kr.

Espressokop
Koppen har et brugervenligt design og er fremstillet i stentøj, der hverken absorberer smag, lugt eller farve fra din varme drik. Espressokoppen tåler opvaskemaskine. Tilgængelige i 10 farver: Kapacitet: 70 ml.
Pris: 79,95 kr.

Tepotte
Le Creusets tepotte med tilhørende metalsi findes nu også i Mist Grey-farven. Det slidstærke og solide stentøj gør tekanden uigennemtrængelig for smag, fugt, lugt og farve fra teen. Tåler rengøring i opvaskemaskine. Kapacitet: 1,3 l.
Priser: 469,95 kr.

Lille kande
Den lille kande fra Le Creuset er oplagt som mælke- og flødekande på kaffebordet. Kanden er fremstillet i glaseret stentøj, som gør produktet solidt, hygiejnisk og nem at rengøre. Kanden optager hverken smag eller lugt fra fødevarer og tåler opvaskemaskine. Kapacitet: 0,15 l.
Pris: 119,95 kr

Opbevaringskrukker m/trælåg
Opbevaringskrukkerne fra Le Creuset forener elegant opbevaring med funktionalitet. Grundet det tætsluttende trælåg i bøgetræ kan krukkerne stables oven på hinanden i skab, skuffe eller på køkkenbordet. Opbevaringskrukkerne er oplagte til opbevaring af fx kaffe, kaffekapsler eller te, da stentøjet hverken absorberer smag eller lugt fra fødevarer. Fås kun i en begrænset periode.
Priser:
0,34 l: 189,95 kr.
0,675 l: 239,95 kr.

Lille krukke m/låg
Den lille krukke med trælåg er ideel som sukkerskål på kaffe- eller tebordet. Krukken er fremstillet i glaseret stentøj, som gør produktet solidt, hygiejnisk og nem at rengøre. Krukken optager hverken smag eller lugt fra fødevarer og tåler opvaskemaskine. Kapacitet: 80 ml.
Pris: 139,95 kr

Mere fra Le Creuset

Le Creuset

www.lecreuset.dk

Siden 1925 er generationer blevet inspireret af Le Creusets unikke køkkenudstyr, der er indbegrebet af høj kvalitet og klassisk design. Vores ikoniske støbejernsprodukter fremstilles fortsat på det oprindelige støberi i Frankrig og efter de samme håndværksmæssige traditioner. Et kontinuerligt fokus på innovation har samtidig sikret, at Le Creuset gennem årene har udviklet sig fra alene at producer…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere