12.02.2020  |  Dining  |  Food

Køkken zen - mindfulness i maden

Indhold fra partner Hvad er dette?

I en tid hvor ro og balance i hjemmet efterstræbes, som et velfortjent pusterum fra hverdagens ræs og kaos, lancerer Le Creuset et nyt sortiment inspireret af Japans kærlighed for afdæmpet æstetik, yndefuldt design og intense, men rolige farver.

Solens riges køkken er en fin blanding af delikatesse og præcision. Den japanske mad er inspirerende, sund og anderledes, hvorfor den vinder mere og mere indpas på den danske madscene. Et køkken i balance er et godt udgangspunkt for et liv i balance.

Cocotte Every er specialdesignet til at koge alle typer af ris, så de tilberedes til perfektion. Gryden har en dyb, afrundet bund, der leder og fordeler varmen jævnt med tilberedning gennem både varme og damp.

Den ekstra lågindsats i stentøj giver en effekt som en trykkoger og forhindrer gryden i at skumme over.

Vejledende udsalgspris: 1.549,00 kr.

Tags: Le Creuset

Mere fra Le Creuset

Le Creuset

www.lecreuset.dk

Siden 1925 er generationer blevet inspireret af Le Creusets unikke køkkenudstyr, der er indbegrebet af høj kvalitet og klassisk design. Vores ikoniske støbejernsprodukter fremstilles fortsat på det oprindelige støberi i Frankrig og efter de samme håndværksmæssige traditioner. Et kontinuerligt fokus på innovation har samtidig sikret, at Le Creuset gennem årene har udviklet sig fra alene at producer…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere