20.12.2018  |  Interior  |  Dekoration

Julen varer lige til påske

Sidste år lancerede Nordahl Andersen deres 4 små eventyrophæng, hvor hvert ophæng er en scene eller figur fra et af H.C. Andersens eventyr.

I år kommer der 4 nye eventyrophæng i en fin gaveæske. Motiverne er hentet fra Snedronningen, Fyrtøjet, Hyrdinden og Skorstensfejeren og Tommelise.

Til ophængene medfølger både røde og gule bånd til ophæng, så når julen er forbi, skal de kun gemmes til påske, før de igen kan bruges som dekorativ påskepynt.

www.noa.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere