23.11.2020  |  Interior  |  Branchenyt

Julebordets nærvær

Det er i lyset af længslen efter fællesskab, at Royal Copenhagen i år for 57. gang inviterer en række kendte profiler til at folde deres personlige traditioner og juleeventyr ud i skikkelse af et veldækket bord. Under temaet ’Nærvær’ hylder de familien, traditionerne og juleglæden.

Royal Copenhagen har indbudt fem personligheder, der alle har gjort sig nogle tanker om julens samlende og magiske kraft, om værdien af nærvær og betydningen af at gøre sig umage for at glæde andre.

Årets borddækkere, der har vidt forskellige karrierer og juletraditioner, har det til fælles, at de ser julen som en helt central begivenhed. De skriver sig ind i en fortælling, der handler om lys og håb.

Dette års borddækkere, der har været på opdagelse i Royal Copenhagens portefølje af porcelæn, er sanger, sangskriver og ambassadør for Red Barnet Lis Sørensen; skuespiller, entertainer, foredragsholder og ambassadør for Hjerteforeningen Peter Mygind; kok, kogebogsforfatter og restauratør Adam Aamann; journalist og TV-vært for TV2 Go’ Morgen Danmark Ida Wohlert og TV- og radioprofil, iværksætter og indehaver af det bæredygtige skønhedsbrand Rudolph Care, Andrea Elisabeth Rudolph. Andrea er også ambassadør for Red Barnet.

Præsentationen af Royal Copenhagens juleborde er en tilbagevendende begivenhed, som har tiltrukket sig stor opmærksomhed siden 1963.

Det er således 57. gang dørene slås op til Royal Copenhagens Flagship Store i hjertet af København, hvor skiftende personligheder under lige så skiftende temaer har dækket op til jul. 

Udstillingen kan opleves på 2. sal på Amagertorv 6, 1160 København K frem til den 31. december 2020. Julebordene kan også opleves digitalt i samme periode på https://www.royalcopenhagen.com/dk/da/home.

 

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere