Jingle all the way
Julen står for døren, og det er snart på tide at invitere venner og familie på gløgg, æbleskiver og småkager. Lad julefreden sænke sig, og skab et magisk julebord, der emmer af hygge og stemning, med Medusa-Copenhagens nye ’Jingle Bell’-stel.
Det fine julestel kan på ingen tid peppe den traditionelle bordopdækning op med den fortryllende finurlighed, som brandet også er kendt for. Stellet er dekoreret med engle, mistelten, sløjfer og hyggelige rensdyr med skæve smil, som også børnene vil elske. Alt i alt en uundgåelig juleklassiker, der kan få de søde sager og den varme gløgg til at se endnu mere uimodståelig ud!
Julen i en kop (klassisk gløgg)
2 dl friskpresset appelsinsaft
Skal fra ½ appelsin – skrællet med en tyndskræller
2 dl vand
275 g sukker
5 hele nelliker
2 kanelstænger (a ca. 5 cm)
3 hele allehånde
1 flaske rødvin
100 g rosiner
50 g smuttede, hakkede mandler
1 appelsin i skiver til pynt
Kom appelsinsaft, appelsinskal, vand, sukker og krydderier i en gryde. Kog blandingen under låg i ca. ½ time ved jævn varme. Tag appelsinskal og de hele krydderier op af gryden. Tilsæt rødvin, og varm drikken godt igennem. Smag til.
Tilsæt rosiner og mandler, og servér gløggen i ’Jingle Bell’-kruset med en appelsinskive i.
Medusa-Copenhagen forhandles hos en lang række isenkræmmere og stormagasiner.