01.06.2018  |  Business  |  Branchenyt

Japansk tendens 'Ma' skaber ro og zen på Formland

Indhold fra partner Hvad er dette?

I et minimalistisk univers kan de besøgende på Formland Autumn sænke tempoet og reflektere, når Atelier Cph udfolder deres kreative evner.

Når Formland Autumn 16.-19. august 2018 inviterer design- og interiørverdenen indenfor til ny inspiration og designoplevelser i MCH Messecenter Herning, bliver det med en ny samarbejdspartner på holdet. Det københavnske designstudie Atelier Cph bliver de kreative kræfter bag trendcaféen Ma, hvor fokus er japansk minimalisme kombineret med skandinavisk æstetik, og hvor alle sanseindtryk indikerer ro, pause og balance.
 
Ma er det japanske ord, der hylder et liv, hvor vi er omgivet af færre ting og fremhæver rummet mellem dem. Tendensen er voksende inden for områder som interiør, arkitektur og musik - og er i høj grad også aktuel for de besøgende på Formland:
 
- I en tid med overforbrug og fyldte hjem fremhæver Ma nødvendigheden af at omgive sig med mindre og i stedet værdsætte de udvalgte ting højere. Det univers, vi ønsker at skabe med trendcaféen Ma, skal give tid og rum til stilhed, pauser og refleksion, fortæller trend forecaster Sara Ingemann fra Atelier Cph og fortsætter:
 
- Det handler om at få det unødvendige ud af rummet, så vi kan sætte fokus på det langsomme og bæredygtige. Hertil har vi hentet vores inspiration i både nordisk og japansk design. De stilrene linjer, gode materialer og ikke mindst deres formsprog og design-DNA kan noget helt særligt. Dette kommer også til udtryk i trendcaféens menu, som tilberedes af sushirestauranten Yutaka, der ligeledes praktiserer kombinationen af japansk og skandinavisk design og atmosfære.
 
Ny samarbejdspartner
Bag trendcaféen Ma står Atelier Cph, der består af den stærke duo, art director Mandy Rep og trend forecaster Sara Ingemann. Hos Formland glæder man sig over det nye samarbejde:
 
- Det er altid en fornøjelse med dygtige samarbejdspartnere, der har fingeren på pulsen og evnen til at omsætte trends og tendenser til inspirerende områder. Vi glæder os derfor meget til Formland Autumn 2018, hvor både trendcaféen og resten af messen byder på overraskelser og sanselige oplevelser, siger Mai-Britt Risvig Flyvholm, projektleder på Formland.
 
Trendcaféen Ma kan opleves på Formland Autumn 16.-19. august 2018 i MCH Messecenter Herning.

Mere fra Formland

Formland

www.formland.dk

Formland er designmessen, der gennem 34 år har samlet fagfolk med passion og kærlighed for design og interiør. Det er her, designbranchen mødes, netværk skabes, handler indgås og butikker opdateres med et væld af design- og interiørnyheder.   Formland giver et overblik over nyheder, trends og tendenser inden for nordisk design lige nu…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere