26.03.2018  |  Interior  |  Brugskunst

Intelligent lyd

Flere rum kræver flere musikkilder

Derfor lancerer det danske brand, Vifa, deres to trådløse højtalere, Copenhagen og Stockholm, i nye 2.0 versioner, som kan forbindes ved blot ét diskret klik. Samtidig har Vifa udviklet app’en Vifa®HOME, der giver et fuldt overblik over hjemmets musik. En superskarp service, udviklet med den samme kombination af hjerne og hjerte som Vifas øvrige trådløse højtalere, der alle har opnået international anerkendelse over de seneste år.

De nye 2.0 versioner er udstyret med en Vifa®LINK knap, der forbinder højtalerne til hinanden. Samtidig sikrer Vifa®PLAY knappen øjeblikkelig adgang til ens foretrukne musik eller radiokanal. Blot et par enkelte tryk på telefonen, og så er der styr på den musikalske stemning i alle hjemmets rum. 

For at markere den nye æra som lanceringen af 2.0 versionerne indleder, kan man fremover få både Copenhagen 2.0 og Stockholm 2.0 i yderligere to farver; nemlig “Mountain Blue” og “Pine Green”.

www.vifa.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere