28.02.2019  |  Kitchen  |  Branchenyt

Inspiration til et påske-/forårsbord fuld af energi

Indhold fra partner Hvad er dette?

Dæk dit påske-/forårsbord med smukke gule nuancer fra Le Creuset, det giver varm energi og et festligt indtryk.

Hos Le Creuset elsker vi solens varme og glade farve, og vi længes især under den lange vinter og det spæde skandinaviske forår, hvor der er allermest brug for den.

Derfor bringer vi den gule Soleil-farve tilbage i sortimentet tids nok til at dække et iøjnefaldende, festligt og energifyldt påske- eller forårsbord. Se et udvalg af Soleil-produkterne nedenfor.

Udvalgte Soleil-produkter
Le Creuset relancerer i tid til påsken 2019 en Soleil-serie bestående af støbejern og stentøj til tilberedning og servering af dine yndlings(påske)retter. Solen (eller 'Soleil' på fransk) er inspiration til denne friske farve, der graduerer fra nuancen på lysegule citroner til blødt smør. Du kan se udvalget af Soleil-produkter til påske- og forårsbordet i billedegalleriet. 

Rund gryde 24 cm

Vejl. udsalgspris:
1.999,00 kr.

Salt- og peberkværn 21 cm 

Vejl. udsalgspris:
349,95 kr. pr. stk.

Æggebæger 5,9 cm
Vejl. udsalgspris:
99,95 kr.

Minigryde 250 ml
Vejl. udsalgspris:
219,95 kr.

Rektangulære fade
Vejl. udsalgspriser:
26 cm: 339,95 kr.
32 cm: 389,95 kr.

Jumbokop 0,4 l
Vejl. udsalgspris:
169,95 kr.

Mere fra Le Creuset

Le Creuset

www.lecreuset.dk

Siden 1925 er generationer blevet inspireret af Le Creusets unikke køkkenudstyr, der er indbegrebet af høj kvalitet og klassisk design. Vores ikoniske støbejernsprodukter fremstilles fortsat på det oprindelige støberi i Frankrig og efter de samme håndværksmæssige traditioner. Et kontinuerligt fokus på innovation har samtidig sikret, at Le Creuset gennem årene har udviklet sig fra alene at producer…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere