07.05.2018  |  Business  |  Branchenyt

Innovation i byggebranchen

ARCHITECT@WORK i Forum, den 16.-17. maj har fokus på tekstiler i fremtidens arkitektur.

Det er i år tredje gang, ARCHITECT @ WORK afholdes i Danmark, og eventen vil fremover finde sted hvert andet år. Hver gang med et fokuseret tema for sideløbende events og udstillinger. I år er temaet tekstiler og via præsentationer og udstillinger kan man opleve hvordan tekstiler både materiale-, struktur- og karaktermæssigt såvel som funktionelt kan rykke grænserne for fremtidens arkitektur. 

Under temaet vil de besøgende bl.a. kunne opleve 100 fascinerende eksempler på hvordan tekstiler i arkitekturen kan skubbe grænser både visuelt, kreativt og funktionelt særligt udvalgt af det tyske materialebibliotek raumPROBE. Derudover vil det være muligt at fordybe sig i 30 interessante projekter, som Scandinavian-Architects.com, en del af World-Architects.com, eksklusivt har sammensat til ARCHITECT @ WORK-udstillingen.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Spændende foredrag
Udover spændende udstillere og udstillinger byder ARCHITECT @ WORK på talks med spændende foredragsholdere, som Arkitekt MAA Jesper Gottlieb, der er Kreativ Direktør og partner hos Gottlieb Paludan Architects; Arkitekt MAA Nikoline Dyrup Carlsen, der er medstiftende partner hos Spacon&X; Lektor ved Institut for Bygningskunst og Teknologi Martin Tamke fra KADK (Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering); Linda Korndal fra Norm Architects, samt et indlæg fra Schmidt Hammer Lassen Architects.

ARCHITECT @ WORK i Forum, København, afholdes 16. og 17. maj 2018, begge dage er der åbent kl. 11-18.

Få fri entre til ARCHITECT @ WORK

Særligt tilbud til Designbases læsere: registrer online med koden DB741 og få fri entre.

www.architectatwork.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere