26.06.2018  |  Business  |  Branchenyt

Influenter skaber personlige outdoor-oaser på Formland

Indhold fra partner Hvad er dette?

På Formland vil en række bloggere, stylister og influenter give deres bud på de mest trendy produkter på områderne GREEN ESCAPE og SELECTED BY.

En række influenter fra ind- og udland vil på Formland 16.-19. august 2018 inspirere de besøgende ved at give deres personlige bud på stil og produkter på områderne GREEN ESCAPE og SELECTED BY.

- Stil er personlig og individuel, og vi er meget spændte på at se resultatet, når udvalgte bloggere, stylister og influenter giver deres personlige bud på tidens mest eftertragtede produkter. På GREEN ESCAPE bliver der skabt små outdoor-universer, og på SELECTED BY har influenter håndplukket deres favoritter, så de besøgende kan hente inspiration til at bruge udstillernes produkter ude i butikkerne og forhåbentlig øge salget med de rigtige varer på hylderne, siger Mai-Britt Risvig Flyvholm, projektleder på Formland.

Inspiration til outdoor-oaser
På området GREEN ESCAPE hyldes outdoor-trenden. Her vil seks bloggere, stylister og influenter dyste i konkurrencen om at skabe den skønneste outdoor-oase. På Formlands åbningsdag vil et dommerpanel bestående af forfatter og foredragsholder Signe Wenneberg, trendekspert og ejer af Eckmann Studio, Anette Eckmann og Stig Lauritsen, havedesigner hos Paradehuset, kåre vinderen.

Blandt deltagerne finder man blandt andre have-entusiasten Maria Christensen (Livsnyderhaven), stylisten Pernille Riis Frederiksen (Krea_Pernille) og instagrammeren Fie Frøling (Woodlandwhim).

- Jeg glæder mig til at inspirere andre på Formland og være med til at udbrede, at man bruger haven meget mere. I Danmark formår vi ikke at bruge uderummet tilstrækkeligt, og jeg glæder jeg mig til at sætte fokus på, at der ikke skal meget til for at skabe hygge og stemning i haven, siger blogger og instagrammer Maria Christensen, der står bag Livsnyderhaven, hvor hun inspirerer haveinteresserede, og fortsætter:

- Jeg arbejder meget med stemninger og vil gerne hjælpe folk til at fornemme og glæde sig over uderummet. Jeg har masser af idéer klar til GREEN ESCAPE, hvor der kan skabes magi i haven, på terrassen og i orangeriet, så folk får lyst til at bruge haven året rundt, siger Maria Christensen.  

Influenternes favoritter udstilles
Influenterne får også frit spil, når Formland gentager succesen med området SELECTED BY, hvor ti af branchens største influenter fra ind- og udland udvælger deres personlige bud på favoritter og must-haves fra udstillerne på messen.

Udstillingen finder sted i gangen foran Hal E, hvor de besøgende kan hente inspiration i de håndplukkede produkter. Deltagerne er blandt andre den verdenskendte interiørblogger Holly Becker (decor8), Sveriges trendguru Stefan Nilsson (Trendstefan), Marlene Marie Møller (Boligcious) og boligredaktør Signe Munk Lund (Alt Interiør).

Kontaktinformation
Mai-Britt Risvig Flyvholm,
Projektleder på Formland
Telefon: 99 26 99 44
E-mail: mbf@mch.dk

Mere fra Formland

Formland

www.formland.dk

Formland er designmessen, der gennem 34 år har samlet fagfolk med passion og kærlighed for design og interiør. Det er her, designbranchen mødes, netværk skabes, handler indgås og butikker opdateres med et væld af design- og interiørnyheder.   Formland giver et overblik over nyheder, trends og tendenser inden for nordisk design lige nu…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere