09.08.2018  |  Business  |  Branchenyt

Imerco fylder 90 år

Nu starter fejringen af den runde fødselsdag.

I morgen fredag den 10. august starter Imerco fejringen af sin 90 års fødselsdag i alle Imerco og Imerco Home-butikker. Fødselsdagen fejres med tilbud, hemmelige gaver og butikskonkurrencer med store præmier.

Det er i år 90 år siden, at 28 driftige og visionære isenkræmmere gik sammen om at etablere et landsdækkende indkøbssamarbejde, hvis formål det var at sikre forbrugerne bedre og billigere varer.

I dag har Imerco 183 butikker, både Imerco og Imerco Home fordelt over hele Danmark.

“90 år er noget at være stolt af. Derfor har vi også skruet helt op for fejringen af vores fødselsdag i år. Butikkerne er klædt i rødt og hvidt, og tilbuddene er vildere end nogensinde. Derudover forkæler vi vores kunder med butikskonkurrencer med præmier for 50.000 kr.,” siger administrerende direktør Frederik Brønnum i en pressemeddelelse og uddyber:

 “Uden vores kunder ville der ikke være noget Imerco. Derfor er det kun naturligt, at vi tilbyder dem noget ekstra i forbindelse med vores fødselsdag”.

Der skal lyde et stort tillykke til Imerco herfra!

www.imerco.dk

-SSK

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere