02.05.2022  |  Interior  |  Design

"Hvorfor anvender I ikke genbrugsglas, når I er bæredygtige?" - lød spørgsmålet til Lübech Living

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det er nok et af de største komplimenter, vi har modtaget til OOhh's glaskollektion, udtaler Susanne Lübech.

Spørgsmålet kom på Maison & Objet messen – og vi anvender naturligvis genbrugsglas – alle vores glasvaser er fremstillet i Europa af 100% genbrugsglas og alle er mundblæste og håndlavede.

Men mange års erfaring med genbrugsmaterialer og håndværket har lært Lübech Living at skabe de smukkeste bæredygtige glasvaser og -krukker.

Da vi allerede tilbage i 2009 transformerede Lübech Living til at blive en bæredygtig virksomhed var vores mål at forene smukt design med bæredygtige materialer. Så spørgsmålet bekræfter os i, at vi har løst opgaven. Bæredygtighed er ikke et kompromis på design og kvalitet. Bæredygtighed er en beslutning om at tage ansvar og udfordre normen.

Du kan læse mere om vores OOhhx kollektion her

Mere fra Lübech Living ApS

Lübech Living ApS

https://lubechliving.dk/

CARE FOR TOMORROW – SHAPE THE FUTURE For Lübech Living startede det bæredygtige eventyr i 2009. Det startede med håndlavede blomsterpotter i genbrugspapir. I dag inkluderer vores bæredygtige univers ydermere nytænkende materialer som zero waste papir, genbrugsplastik, genbrugsfilt, genbrugsglas og keramik produceret ved hjælp af solenergi. L…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere