01.10.2018  |  Kitchen  |  Accessories

Hvor svært kan det være … at riste brød?

Indhold fra partner Hvad er dette?

En brødristers fornemmeste opgave er at riste brød. Men selv sådan en forholdsvis enkel opgave kan nemt blive en udfordring med alle de forskellige brødtyper, der er på markedet i dag.

Sage har produceret en innovativ brødrister med 6 forskellige indstillinger, så dit brød ristes helt perfekt hver gang.

Uanset, om du rister store skiver fuldkornsbrød eller bagels – Sage the Luxe Toast Select giver de optimale betingelser for dit bagværk. Med ekstra brede kurve til tykke skiver og ekstra dybe kurve til store skiver. Brødristeren tilpasser tiden til den pågældende brødtype.

Med ’Lift & Look’ kan du lige tjekke brødet og trænger det til ekstra ristning, bruger du knappen ‘A bit more’ - så får brødet … ja, en smule mere. Optøningsfunktionen sørger for hurtig, men nænsom opvarmning af brød direkte fra fryseren, før det kan ristes som ønsket.

1000W. Fås i tre farver: Black Truffle, Smoked Hickory, Silver. Vejledende pris: 1299,- DKK

I den samme Luxe-serie findes også kogekanden Soft Top Luxe 1.7L – en ny topmodel fra Sage. Lækkert, stilrent design med et touch af retro. Kanden har ergonomisk håndtag, et udvendigt vandindikatorvindue og en langsom åbning af låget, så du undgår stænk.

Automatisk sluk-funktion: kogekedlen slår sig selv fra, når kogepunktet er nået og dermed ikke bruger unødvendig strøm. Desuden ’Kog-tør-beskyttelse’, dvs. kogekedlen automatisk slukker, hvis den ved et uheld er tændt uden vand eller ikke tilstrækkelig vand. Nem at rengøre pga den store åbning.

Kapaciteten er 1.7L og effekten 2400 watt. Fås i tre farver. Black Truffle, Smoked Hickory, Silver. Vejledende pris: 1399,- DKK

Tags: Witt A/S

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere