11.08.2021  |  Kitchen  |  Udstyr

Holder dig varm

Indhold fra partner Hvad er dette?

Oplev efterårets nyheder på Formland stand G5650 – velkommen!

Den stilfulde Keep Warm er en termoflaske version 2.0 designet af den italienske duo Debiasi & Sandri. Størrelsen passer lige i en taske eller rygsæk og lader dig nyde varme (eller kolde drikke), når du er på arbejde eller undervejs i længere tid.

Termoflasken rummer 0,75 l og har et aftagelig låg, der også fungerer som kop. Keep Warm er produceret i højkvalitets rustfrit stål i dobbelt lag med vakuum, hvilket sikrer en høj termoeffekt, så din yndlingsdrik holder sig varm i op til 24 timer og kold i op til 48 timer. Keep Warm er BPA- og phthalatfri.

Designerne Debiasi & Sandri står også bag den handy termoflaske Keep Cool (0,6 l.) og sammen danner de to termoflasker et perfekt sæt, når man ønsker at medbringe både varme og kolde drikke eller fx mælk til kaffen eller teen.

Tags: Stelton A/S

Mere fra Stelton A/S

Stelton A/S

https://www.stelton.com

Stelton, grundlagt i 1960, er et innovativt, dansk designhus kendt for sin tidløseskandinaviske designfilosofi. Steltons mange produktlinjer er resultaterne af frugtbaresamarbejder med internationale arkitekter og designere, der flere gange har førttil udmærkelser og designpriser som Red Dot, German Design Award og ID-prisen.Stelton står bag ikoniske designs som Arne Jacobsens Cylinda-line og Erik…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere