24.02.2020  |  Kitchen  |  Udstyr

Harmoniske Shell Pink

Indhold fra partner Hvad er dette?

Til foråret 2020 lancerer Le Creuset en ny, unik farve - Shell Pink.

Den smukke farve er inspireret af de fine nuancer fra muslingeskaller, hvor hvid og lyserød blandes og changerer. Resultatet er en sart lyserød, der forekommer både eventyrlig og rolig, og som kan tilføje et afdæmpet feminint touch til din personlige stil.

En farve der aldrig går af mode

Lyserøde toner har i mange år præget modescenen og kommer igen hver sæson. Nu kan du også bringe den fine farve ind i køkkenet og borddækningen.

Det sarte farvespil fra en meget lys rosa og til en mere ren lyserød, kan give en unik og indbydende følelse ved middagsbordet, og det giver dine anretninger ekstra opmærksomhed. Shell Pink's nuancer vil nemlig fremhæve madens farver og strukturer, så de ser ekstra indbydende ud i gryden eller på tallerken.
 
Shell Pink kan både fungere alene, hvor den er ren og enkel, men den kan også kombineres med andre farver for at skabe et spændende farvespil.

Se priserne i den vedlagte PDF-fil. 

Tags: Le Creuset

Mere fra Le Creuset

Le Creuset

www.lecreuset.dk

Siden 1925 er generationer blevet inspireret af Le Creusets unikke køkkenudstyr, der er indbegrebet af høj kvalitet og klassisk design. Vores ikoniske støbejernsprodukter fremstilles fortsat på det oprindelige støberi i Frankrig og efter de samme håndværksmæssige traditioner. Et kontinuerligt fokus på innovation har samtidig sikret, at Le Creuset gennem årene har udviklet sig fra alene at producer…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere