12.09.2016  |  Business  |  Branchenyt

HAR DU BRUG FOR DEKORATIONSHJÆLP?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Skal du bruge hjælp til din næste dekorationsopgave, så har vi over 16 års erfaring med at løse opgaver for store og små kunder.

Hos Brøndsholm tilbyder vi nærmest alt, hvad hjertet kan begære indenfor dekoration – både til hjemmet, butikker og virksomheder. Men vidste du, at vi også tilbyder professionel dekorationsrådgivning og opsætning?

De sidste mange år har vi haft tilknyttet et fast team af dygtige dekoratører og sammen løser vi mange spændende opgaver inden for butiksdekorationer og udsmykning af vinduer, messer, events og temafester. Du kan læse mere om SETUP på vores hjemmeside www.setup.dk

Vi har en passion for kreative løsninger og med at arbejde med kvalitetsprodukter – om det er et butikscenter, der skal pyntes til jul, en firmafest som skal have et sjovt tema eller et butiksvindue som skal tiltrække flere kunder.

Her kan du se eksempler på nogle af de opgaver, vi har løst. Vi vil altid efterstræbe at opgaven bliver løst i tæt dialog og samarbejde med kunden og efter kundens ønsker og budgetter.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere