06.10.2016  |  Business  |  Branchenyt

Brøndsholms nye showroom i Herlev er åbent

Indhold fra partner Hvad er dette?

Brøndsholm har åbnet et nyt 150 kvm. stort showroom i Herlev, hvor alle kan komme at se og røre det store udvalg af spændende dekorationsprodukter.

Kom og mærk kvaliteten
Brøndsholm sætter kvaliteten i højsædet og vi gør meget ud af, at mærke og rører produkterne når vi sammensætter sortimentet, for at sikre at pris, kvalitet og design hænger sammen. Vi ser frem til, at du også kan mærke kvaliteten og se nærmere på designet af det enkelte produkt. Showroomet viser sæsonens produkter, som vi har på lager i Herlev og som kan leveres omgående, så længe lager haves.

Scan og bestil med det samme
Vi har forsøgt at gøre det nemt for dig, at handle hos os. Når du besøger showroomet, kan vi være behjælpelig med at vise dig rundt i vores alsidige sortiment, eller du kan selv gå rundt scanne de varer, som du vil have med dig, fra showroomet. Mens varerne bliver pakket kan du vente i vores sofaområde med en kop kaffe, mens du læser dine mails via det gratis Wi-Fi eller finder inspiration i trendbøger-  og blade.

Højtider og nye trends
I showroomet udstiller vi de nyest trends inden for dekoration og skifter udstillingen efter højtider såsom: Jul, Nytår, Påske, Halloween eller i temaer som Hawaii, Jungle osv. Ydermere viser vi standardvarer såsom skilte, streamers, brochureholdere, flag m.m. sådan at du altid kan komme og blive inspireret til din næste dekorationsopgave.

Vi byder alle velkomne i vores nye showroom og glæder os til at se dig!

Du finder showroomet på vores adresse:
Marielundvej 18
2730 Herlev
Åbningstider: Mandag - Torsdag kl. 8:00-16:00 og Fredag kl. 8:00-15:00

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere