04.07.2017  |  Kitchen  |  Udstyr

Hak hurtigt og nemt med KitchenAids Mini-foodprocessor

Indhold fra partner Hvad er dette?

Gør det nemt i hverdagen at hakke frugt og grøntsager eller fx at lave saucer med KitchenAids Mini-foodprocessor.

Mini-foodprocessoren er skabt i et kompakt letvægtsdesign og er lille i størrelsen, så den stort set passer til alle køkkener – og bestemt er ideel til de mindre køkkener! 

KitchenAid Mini-foodprocessor er en lille køkkenmaskine med flere smarte funktioner og muligheder, hvor næsten kun fantasien sætter grænser. Uanset om du bare skal hakke løg eller du skal lave en lækker cremet humus, så er maskinen en hjælpende hånd, som hakker, blander og purérer på ingen tid. Mini-foodprocessoren har to hastigheder og pulse-betjening for præcis kontrol, som både kan skabe grove eller fine resultater – alt efter hvad du ønsker. Derudover indeholder den en dryp-beholder, som drypper den rigtige mængde af olie eller anden væske i under drift.

Arbejdsskålen på 830 ml har en låsekniv, hældetud og håndtag. Låget indeholder dryb/væskebeholderen og puls/on-knappen. Universalkniven er i rustfrit stål og kan nemt hakke grøntsager, frugt eller nødder eller lave puré. Både arbejdsskålen, låget og kniven kan tåle opvaskemaskine, hvilket også gør opvasken lettere.

Mere fra THUESEN JENSEN AS

THUESEN JENSEN AS

www.tj.dk

THUESEN JENSEN AS er et skandinavisk brandhouse, der råder over 3500 forskellige kvalitetsvarer til køkken og bord. Vores produkter er alle af internationale kendte high-end mærkevarer, hvor design, innovation, trends og funktionalitet er helt i top.   Thuesen Jensen har agentur på nogle af isenkrambranchens stærkeste brands:  Pillivuyt, Kitchen…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere