23.04.2018  |  Kitchen  |  Udstyr

Godt grillet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Lancering af rektangulær grillplade og matte kværne

Hos Le Creuset elsker vi at grille både indendørs og udendørs og få grillsmag frem i de mange lækre fisk og grøntsager, der er i sæson.

Og så er der noget råt over kombinationen med støbejern, grillstriber og den sorte farve i kontrast til en orange flamme.

Sæt støbejern direkte på grillristen og få en sprød stegeskorpe på din fisk eller dit kød.
Støbejern giver også lækre grillstriber til dine grøntsager.

Rå nyheder

Grillpladen og kværnene i Matte Black er tilgængelige for køb fra maj 2018.
 

Grillplade
Le Creusets har designet en lav, rektangulær støbejernsgrillplade, hvor rillerne er skrå for at opnå en mere jævn stegeflade. Pladens aflange form giver stor stegeflade til fx større stykker kød, mens grillrillernes tynde struktur også gør den velegnet til fx delikate fisk eller grøntsager. De to ergonomisk integrerede håndtag og den lave kant gør håndtering nem og sikker, og grillpladen kan bruges både ude på grillen eller inde på komfuret. Mål: L. 39 cm / B. 27 cm.

Vejl. udsalgspris: 1.049,00 kr.

Kværne i Matte Black
De stilrene og effektive Le Creuset-kværne i Matte Black er lavet i stærk akryl med keramisk kværn, der er yderst effektiv til findeling af salt- og peberkorn samt resistent over for korrosion. Det stærke og lette akrylmateriale er resistent over for slag og ridser og sikrer lang levetid. Knoppen er fremstillet i rustfrit stål og er designet efter knoppen på Le Creusets ikoniske støbejernsgryder. Kværnens grovhed justeres ved at dreje på knoppen.
. Mål: 21 cm.

Vejl. udsalgspris: 349,95 kr. pr/stk.

Mere fra Le Creuset

Le Creuset

www.lecreuset.dk

Siden 1925 er generationer blevet inspireret af Le Creusets unikke køkkenudstyr, der er indbegrebet af høj kvalitet og klassisk design. Vores ikoniske støbejernsprodukter fremstilles fortsat på det oprindelige støberi i Frankrig og efter de samme håndværksmæssige traditioner. Et kontinuerligt fokus på innovation har samtidig sikret, at Le Creuset gennem årene har udviklet sig fra alene at producer…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere