12.10.2020  |  Dining  |  Table top

Glaskunst på spisebordet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Glacier karaffel og glas af Peter Svarrer.

Den nye glasserie fra Stelton, kaldet Glacier, består af en karaffel med tilhørende glas.

Bag designet står Peter Svarrer, der i mange år var tilknyttet Holmegaard Glasværk, og som anses for at være en af Danmarks bedste glaskunstnere og en specialist indenfor sit felt. Seriens formsprog er enkelt, men brydes af bundens skulpturelle struktur med reference til den skandinaviske natur, majestætiske gletsjere og de nordiske vintre præget af frost og klare iskrystaller.

Glacier er et smukt element på bordet og kan med sit enkle design bruges både i dagligdagen, og når der kommer gæster. Brug karaflen og glassene til servering af vand, eller når der i weekenden skal nydes et glas Whisky, og oplev hvordan bundens elegante facetter bevæger sig i vandspejlet.

Glassene kan desuden tåle både kolde og varme drikke. Udover karaflen, med et tilhørende glas der fungerer som låg til karaflen, kan Glacier glas købes i et sæt med 6 stk., så der er nok til alle. 

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere