03.02.2022  |  Interior  |  Belysning

Genanvendt rede

Genanvendte materialer er en fast underligger hos designbrandet Graypants. Med pendlen Nest kombineres de organiske, asymmetriske former og iagttagelser fra naturen med 100 procent genanvendt pap. 

Nest er skabt med en tiltet organisk udformning, der fremstår elegant og næsten vægtløs, når den hænger smukt ned fra oven. Det lyse, genanvendte pap sikrer tilmed et varmt og intimt lys, der passer perfekt til brug i både soveværelset, stuen eller i den mørke krog på hjemmekontoret.

Nest pendel findes i to forskellige størrelser; Ø24 x H62 cm og Ø33 x H85 cm, som gør det muligt både at bruge dem hver for sig eller i kombination med hinanden.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere