08.05.2018  |  Interior  |  Brugskunst

Gejst Flexer flere funktioner

Til den populære multifunktionelle Flex kollektion introducerer Gejst nu yderligere to produkter: Flex Mirror og Flex Button.

Flex Mirror er et spejl særligt designet til Flex – enkelt, rundt og let at placere på den magnetiske Flex Rail. Spejlet er et minimalistisk og funktionelt spejl, der med sit enkle formsprog og sine rene linjer, repræsenterer nordisk design på bedste vis. Flex Mirror måler Ø: 31 cm.

Flex Button er en lille detalje, der fungerer som en magnet, og kan bruges til eksempelvis at udstille børnenes tegninger, til at hænge familiefotoet op eller blot til at holde orden på ugens indkøbsliste. Den er udformet i enten olieret egetræ eller sortbejdset egetræ, og er diskret og simpel, så den ikke stjæler fokus fra dét, der skal fremhæves.

www.gejst.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere