19.09.2022  |  Business  |  Branchenyt

Forventningsfuldt Ambiente-Comeback: Udstillere med et friskt nyt “take” og nye ideer i ærmet

Udstillernes forventning stiger og forberedelserne til årets messe er i fuld gang - alle glæder sig til branchens store gensyn på Ambiente fra 3. til 7. februar 2023. Forbrugsvarebranchen ønsker at inspirere, netværke og bestille personligt på stedet - altid med et skarpt øje for fremtiden.

Efter to års tvungen pause længes detailhandlerne mere end nogensinde efter en fysisk liveoplevelse. Verdens førende messe for forbrugsvarer byder velkommen til top nationale og internationale mærker med en lovende portefølje: fra fremadrettede koncepter og unikke produktpræsentationer til globale tendenser og friske ideer.

Dining udstillere serverer nye produkter og live action: inspirerende, stimulerende og følelsesmæssige

I Dining sektoren kører forberedelserne på fuldt tryk: Topudstillere fra Dining sektoren forbereder sig på one-stop-shop-datoen for den globale ordre-sæson. 

Besøgende såvel som udstillere vil drage fordel af det optimerede layout af hal 9 og vil se det som en mulighed for at redesigne deres messetilstedeværelse.

Living stråler med nye messekoncepter og 30 års jubilæum

Stor glæde findes også i Living-sektoren, hvor udstillerne også er ved at komme i humør til Ambiente. 

Willo Blome, administrerende direktør for blomus, ser frem til Ambiente og dets internationalitet: "Jeg ser frem til, at Ambiente vender tilbage og til et unikt udstillermiljø, der kun findes i Frankfurt. Efter så lang tid er det rart at have mulighed for at møde mine medudstillere igen til networking. Jeg håber også at kunne bygge videre på de internationale handelskontakter - for ingen messe i sektoren for forbrugsvarer har den internationalitet. Omlægningen under mottoet 'Home of Consumer Goods', konsolideringen af de tre førende messer på ét sted og omlægningen af hallerne, er alle gode og rigtige skridt”.

Fra februar 2023 afholdes Ambiente i Frankfurt udstillingscenter samtidig med de førende internationale forbrugsvarer messer Christmasworld og Creativeworld.

Ambiente/Christmasworld: February 3 to 7, 2023
Creativeworld: February 4 to 7, 2023

-PF

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere