Ambiente

Branchenyt

Så er det tid til Ambiente

På fredag den 9. februar åbner Ambiente i Frankfurt

Trends

Med fokus på det essentielle

Den overordnede trend på Ambiente var det essentielle. Og i Living-, Dining- og Giving-sektionerne blev trenden oversat til det hyggelige, det bæredygtige og det naturlige. Hele 141.000 besøgende oplevede denne gang messen i Frankfurt.

Trends

Ambiente samler en verden af boligtrends

4.387 udstillere fra 96 lande var samlet på Ambiente i Frankfurt. Nyhederne var talrige, og der var masser af inspiration på messens trendområder. Ikke mindst de danske udstillere havde travlt, og de var klar med spændende nyheder. ”De økonomiske signaler, der sendes lige nu, er positive”, sagde Detlef Braun, der er en del af ledelsen i Messe Frankfurt, og således blev der udstillet produkter inden for borddækning, køkken, gaver, dekoration og boligtilbehør.

Brugskunst

Når kunst møder metal

Unikt, innovativt og smukt. Man behøver kun at kaste ét blik på Steltons nye Stockholm-serie for at vide, at der her er tale om noget helt nyt. Designerne bag er Bernadotte & Kylberg, og projektet har været undervejs siden 2012.

Branchenyt

Seks design awards til Stelton

Seks designs fra Stelton har modtaget prestigefuld award.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere