21.05.2021  |  Business  |  Branchenyt

Formex byder på digitale oplevelser i august

Grundet den nuværende, svenske coronasituation vælger Formex at aflyse messen, der skulle have fundet sted i august. I stedet tilbyder arrangørerne en række online aktiviteter – studieprogrammet Formex Talks med tre temaer; Bæredygtighed, Trends og Miljø samt Detail, som udsendes 24.-26. august.

“Vi havde længe håbet på at kunne gennemføre Formex i august. Nu arrangerer vi i stedet digitale aktiviteter, hvor vores besøgende og udstillere har muligheden for at deltage i Formex Talks som indeholder en masse inspiration, trends og viden om emner, der er vigtige for alle i vores branche. Vi håber og ser frem til at møde alle igen til januar næste år”, siger Sara EK, projektleder hos Formex.

Hver morgen fra d. 24.-26. August vil Formex Talks blive sendt i tre særskilte programmer med interessante gæster, aktuelle samtaler og seminarer. Første dag vil journalist og medstifter af Climate Club, Maria Soxbo, være vært for Bæredygtighedsteamet. Anden dag omhandler Trends & The World, hvor designeren og trendeksperten Jan Rundgren vil præsentere emnet. Programmet vil derudover fremhæve de nyeste trends inden for interiør-universet.

Tredje dag fokuserer på fremtidens detailhandel, og her fortæller trendforskeren Louise Byg Kongsholm fra Pej-gruppen om, hvordan forbrugerlandskabet påvirkes af coronakrisen på kort og lang sigt.

Derudover vil Formex Trends blive præsenteret i en digital trendguide. Her bringer Team Formex trends ud i samarbejde med blandt andre Jan Rundgren. Årets produktnyheder fra messens udstillere vil endvidere blive præsenteret på Formex’ hjemmeside.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere