26.02.2019  |  Interior  |  Outdoor

Forlæng de hyggelige stunder

Indhold fra partner Hvad er dette?

Der er ikke noget hyggeligere end lange sommeraftener på terrassen. Og i stedet for at bryde selskabet op, når det nordiske dagslys lige så stille forsvinder, kan du blot tænde Hurricanes lysestagerne fra Stelton og blive hængende lidt længere.

Der er ikke noget hyggeligere end lange sommeraftener på terrassen i samvær med familie og venner. Og i stedet for at bryde selskabet op, når det nordiske dagslys lige så stille forsvinder, kan du blot tænde Hurricanes lysestagerne fra Stelton og blive hængende lidt længere.

Med sin velkendte sans for enkelhed har Maria Berntsen designet de stilrene Hurricanes, der skaber en særlig atmosfære og kan bruges året rundt – både til de lange sommeraftener og de mørke vinteraftener. Det diskrete, men stadig markante design kan passe ind hvor som helst i boligen, både inde og ude, og passer til både bloklys og fyrfadslys.

De sorte stentøjs-lysestager er vejrbestandige og tåler derfor at blive efterladt udendørs, også i frostvejr. Når det regner ned i lamperne ledes vandet ud igen gennem huller i bunden.

Hurricanes er på hylderne fra marts 2019.

PRODUKTINFORMATION
Vejl. udsalgspris: Lille DKK 249,95 // stor DKK 299,95
Mål: Lille Ø 11 cm / H 24,5 cm // stor Ø 13,5 cm / H 29 cm
Materiale: Stentøj og glas

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere