02.03.2020  |  Kitchen  |  Outdoor

Forårsfriske farver på tur

Indhold fra partner Hvad er dette?

Tag foråret med på tur med To Go Click termokoppen fra Stelton i de nye friske forårsfarver; orange, gul og æblegrøn.

Tag foråret med på tur med To Go Click termokoppen fra Stelton i de nye friske forårsfarver; orange, gul og æblegrøn. Inspirationen til denne sæson er hentet i naturens farver forår og sommer. De tre friske farver er desuden at finde i modebilledet SS2020 og efter vinterens mørke, er det som at få en længe ventet vitaminindsprøjtning, der giver fornyet energi.

To Go Click lader dig nyde både kolde og varme drikke, når du er på tur. Koppen er perfekt til køreturen til og fra arbejde, til gåture med barnevognen, på rejser eller når du på anden vis er ”on the go”. Så undgå engangskrus og tag din egen kaffe eller iste med i stedet – det er bedre for både miljø og pengepung. Koppen tåler opvaskemaskine, så der er ingen undskyldning.

To Go Click er smart design og funktionalitet i ét krus: Med et let tryk på toppen, er koppen åben, og det er muligt at drikke fra den fra alle sider. Tryk igen og To Go Click er lukket. Termokoppen er tilgængelig i en 0,2 l og 0,4 l version i stål både udvendigt og indvendigt med vakuum, som sikrer at din yndlingsdrink holder sig kold eller varm i flere timer.

To Go Click i de nye farver vil være tilgængelige fra marts, og med i alt 13 farver at vælge imellem kan du altid finde en, der matcher din personlige stil.

PRODUKTINFORMATION
Materiale: Rustfrit stål med pulverlakering, BPA- og phthalatfri plast
Volume: 0,2 l. / 0,4 l.
Mål: Ø 7,2 x 14 cm (0,2 l) / Ø 8, x 17 cm (0,4 l)
Farve: Soft orange, soft yellow, soft green
Vejl. udsalgspris: 0,2 l DKK 199,95 / 0,4 l DKK 249,95

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere